Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Agricultura, Silvicultura, Bautura & Mancare
Informatii companie
SUCURILE RODAS
Tip afacere: Producator
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2017
Descrierea companiei
Fabrica sucurilor Rodas este situata in Chislaz, judetul Bihor, o localitate cu putin peste 500 de suflete. Este o zona pitoreasca cu aspect de lunca si campie montana cu un potential deosebit atat prin calitatea solului cat si prin bogatiile care se afla in adancuri: apele termale. Pe langa toate acestea, pentru noi mai inseamna si "acasa", locul unde ne-am redescoperit radacinile si unde traim in armonie cu natura si darurile sale pline de gust si savoare. Asadar am hotarat ca aici sa cladim o poveste frumoasa despre natura, libertate si gusturi autentice romanesti. Am adunat la un loc membri ai comunitatii producatori de fructe si legume, am adus tehnologie de ultima generatie si am inceput productia unor sucuri cu proprietati deosebite si arome de poveste.
Limbi vorbite:
Romana
Nr. angajati: 
sub 5
Descriere produse/servicii
a. Sucurile nu conțin apă, zahăr, conservanți sau alți aditivi de sinteză; b. Sucul se obține din fructe și legume românești sănătoase, pline de aromă și savoare achiziționate de la producători locali c. Vitaminele și mineralele sunt componentele esențiale ale produselor noastre.
Avantajele companiei
a. Angajații noștri sunt oameni din comunitatea locală care nu aveau loc de muncă, acum se bucură de condiții avantajoase de lucru și salariu decent. b. Susținem producătorii locali prin plata unui preț corect în schimbul unor fructe și legume sănătoase și savuroase.